13.10.2022 144

Köyümüzde eğitim ilk olarak köy kahvesinde başlamıştır. 1956'da tek katlı bir okul binası yapılmış, 1970'de ikinci kat çıkılmıştır. 1.kat lojman olarak kullanılmış, 2.katta ise 1.,2.,3. sınıflar bir sınıf 4.,5. sınıflar bir sınıf olmak üzere iki sınıfta eğitim devam etmiştir.

Zorunlu eğitimin 8 yıla çıkmasıyla birlikte okulumuz taşıma merkezi haline gelmiş ve köy dışına 5 derslikli ek bina yapılmıştır. İkinci kademe köy içerisindeki binada birinci kademe ise köy dışındaki binada eğitime devam etmiştir. 2008 yılında köy dışındaki ek binanın iki katlı yeni bir bina yapılmıştır. Böylece eğitim tamamen köy dışında ve tek bir yerde yapılmaya başlandı.

Okulumuza Geçimli, Kayaönü, Narlıdere, Güzelyurt, Gökçetaş-Kozaklı mahallelerinin öğrencilerinin tamamı, Gökçetaş Mahallesi öğrencilerinin ise ikinci kademe öğrencileri taşınmaktadır.

2008-2009 eğitim-öğretim yılında okulumuza yemekhane yapılarak öğrencilerimizin hizmetine sunulmuştur. Ayrıca okulumuz bahçesinde bulunan 70 adet zeytin ağacı da okulumuz bütçesine katkı sağlamaktadır.

Okulumuz 2022-2023 eğitim-öğretim yılı itibariyle İlkokulda 60 öğrenciye 1 müdür, 1 müdür yardımcısı ve 5 öğretmenle; Ortaokulda 56 öğrenciye 6 öğretmenle hizmet vermektedir.

Okulumuz Müdürlüğünde 1 Temmuz 2021 yılından itibaren Salih Mustafa KÖSE görev yapmaktadır.